Shimano service-center


 

Er is niets zo vervelend als een elektrische fiets die een ‘tikkend’ geluid maakt. Of een slecht schakelende full suspension mountainbike. In vrijwel alle gevallen achterhalen onze monteurs de oorzaak en lossen we het probleem op. We gaan daarbij terug naar de basis en gebruiken bij het service- en onderhoudswerk originele vervangingsonderdelen. Die garanderen kwaliteit en dus optimaal rijplezier.

Voor alle fietsen
Bij TRIA Fietsen kun jij voor alle type fietsen terecht, van racefietsen tot aan hybrides. Van jonge tot al wat oudere modellen. Of het nu om de ‘good old’ Nexus 7-versnellingsnaaf op een stadsfiets gaat of om de nieuwste elektrische Di2-technologie op racefietsen en mountainbikes, wij kennen de details van alle technologieën en componenten die op de fietsen zijn toegepast.

Technische knowhow
Onze technische ‘knowhow’ is zo groot doordat we als Shimano Service Center regelmatig bij Shimano trainingen volgen. Op die manier frissen wij onze basiskennis op en raken we keer op keer vroegtijdig vertrouwd met innovatieve technologieën die Shimano lanceert. Al voordat de nieuwe componenten en technieken op de markt zijn, kunnen wij er in onze professioneel ingerichte werkplaats mee uit de voeten.

APK voor de fiets
Wil jij jouw fiets laten onderhouden en daarbij een beroep doen op onze dienstverlening? Dan geven wij je de keuze uit vier standaardpakketten*. Zo weet jij vooraf precies wat je van ons kunt verwachten. Tevens hebben we zogenoemde ‘seizoensacties’, zoals de jaarlijkse Winter APK en de nieuwe Back to School actie. 

*vraag in de winkel naar de meest actuele voorwaarden.

7 factoren die bepalen hoe vaak je fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft Shimano