Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets?


 

Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets? In onze winkel in Lieshout staat een grote collectie (elektrische) fietsen voor je klaar. Kom gezellig langs en bekijk samen met onze professionals welk model er het beste bij je past. Een fiets koop je namelijk niet elke dag én vereist maatwerk.

Om je nu alvast een beetje in de stemming te brengen, kun je op het logo van het merk klikken en online een kijkje nemen. Er is voor ieder wat wils.

Servicekaart


 

Bij elke nieuwe fiets die je bij ons koopt krijg je een servicekaart voor je fiets. Dankzij de servicekaart blijft jouw nieuwe fiets in topconditie! Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we alle bouten en moeren van jouw fiets en kijken we voor de veiligheid ook even naar de binnen- en buitenbanden, verlichting voor en achter, de ketting, versnellingen en niet te vergeten de remmen van de fiets.

Zo kun jij je fiets veilig blijven gebruiken. Wel zo prettig!

Uitleg servicekaart

x
Rijd je lekker?
Als er iets niet helemaal naar wens is, kun je natuurlijk snel even binnenfietsen. Doe dit binnen 2 weken na aankoop van je fiets, dan verhelpen we het gratis.

2 maanden servicebeurt: 100% korting
Binnen 2 maanden na aankoop van je fiets ontvang je een gratis servicebeurt van ons! Onze leveranciers kunnen garantie weigeren wanneer er geen onderhoud is gepleegd aan jouw nieuwe fiets. Doe er dus je voordeel mee!

10 maanden: Basis onderhoudsbeurt – 50% korting*
Binnen 10 maanden na aankoop van je fiets krijg je 50% korting op de basis onderhoudsbeurt. Onderhoud voorkomt fietsreparaties.

16 maanden: DeLuxe onderhoudsbeurt – 50% korting*
Na 16 maanden na aankoop van je fiets ontvang je 50% korting op de onderhoudsbeurt DeLuxe.

24 maanden: 2-jaars onderhoudsbeurt – 50% korting inclusief gratis poetsbeurt*
Na 2 jaar krijg je ook weer 50% korting, maar nu op de ‘2-jaars onderhoudsbeurt’ en… we poetsen jouw fiets ook zodat niet alleen jij met een grote glimlach op je gezicht fietst, maar ook je fiets weer schittert als nieuw!

*Let op: De korting geldt alleen op de onderhouds- en servicebeurten. Bijkomende kosten kunnen zijn: verwijderingsbijdrage, klein materiaal, bijkomende onderdelen en accessoires.