Stapelkorting in Stiphout!

Met kortingen tot wel 70%

Tja… het einde van het jaar nadert al snel. Wat betekent dat de sluiting van onze winkel in Stiphout ook dichterbij komt. Het huurcontract loopt af, de eigenaar heeft het pand met het bijbehorende woonhuis in de verkoop staan. We hopen in de toekomst wel weer een fysiek servicepunt in Stiphout aan te kunnen bieden, wij houden daar continu onze focus op. Voor nu verhuist de werkplaats naar Lieshout waar de medewerkers uit Stiphout met veel plezier verder kunnen werken aan jouw fiets.

 

 

Stapelen!

Ondanks dit alles willen we het jaar toch graag feestelijk afsluiten. TRIA Fietsen bestaat immers 12,5 jaar. Een mijlpaal waar we met het hele team ontzettend trots op zijn! Daarom start op dinsdag 22 oktober ’23 de totale leegverkoop in Stiphout, met kortingen tot wel 70 procent!

De stapelkorting werkt als volgt:

  • Koop je 1 actie-artikel dan ontvang je 30% korting*
  • Koop je 2 actie-artikelen dan ontvang je 50% korting*
  • Koop je 3 of meer actie-artikelen dan ontvang je 70% korting*

*de korting wordt over de totaalprijs verrekend

Kom jij ook?

Bezoek snel onze winkel in Stiphout (Dorpsstraat 113a) want op is op en weg is pech. De actie geldt voor alle artikelen in de winkel en zolang de voorraad strekt, ofwel totdat de winkel leeg is. Er worden geen artikelen besteld en/of gereserveerd. Halverwege november gaan de deuren sluiten zodat we aan het einde van het jaar het pand weer leeg over kunnen dragen aan de eigenaar.

TRIA Thuis

Uiteraard blijven we wel de vertrouwde service bieden die jij van ons gewend bent. Daarom kun je voortaan ook gebruik maken van TRIA Thuis, onze haal- en/of brengservice voor reparatie of onderhoud aan jouw fiets. Wil je hier meer over weten? Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of bel 0499 – 425 360 (keuze 1).