Shimano Service Center Lieshout

Of u nou een e-bike, racefiets, gravelbike of stadsfiets heeft, we willen dat u er altijd zorgeloos mee kunt rondrijden en maximaal plezier aan beleeft. Dat kan alleen maar met goed, regulier onderhoud. Shimano, bekend om zijn fietsonderdelen, heeft TRIA Fietsen in Lieshout erkend als officieel Shimano Service Center. Dit vanwege de kwaliteit van dienstverlening bij reparatie en onderhoud.

Er is niets zo vervelend als een elektrische fiets die een ‘tikkend’ geluid maakt. Of een slecht schakelende full suspension mountainbike. In vrijwel alle gevallen achterhalen onze monteurs de oorzaak en lossen we het probleem op. We gaan daarbij terug naar de basis en gebruiken bij het service- en onderhoudswerk originele vervangingsonderdelen. Die garanderen kwaliteit en dus optimaal rijplezier.

Voor alle fietsen
Bij TRIA Fietsen kunt u voor alle type fietsen terecht, van racefietsen tot aan hybrides. Jonge en al wat oudere modellen. We kennen de details van alle technologieën en componenten die op de fietsen zijn toegepast, of het nou om de ‘good old’ Nexus 7-versnellingsnaaf op een stadsfiets gaat of om de nieuwste elektrische Di2-technologie op racefietsen en mountainbikes.

Technische knowhow
De technische knowhow is groot, omdat we als Shimano Service Center regelmatig bij Shimano trainingen volgen. Op die manier frissen onze monteurs hun basiskennis van fietsen op en raken we keer op keer vroegtijdig vertrouwd met innovatieve technologieën die Shimano lanceert. Al voordat de nieuwe componenten en technieken op de markt zijn, kunnen wij er in onze professioneel ingerichte werkplaats mee uit de voeten.

APK voor de fiets
Wilt u uw fiets laten onderhouden en daarbij een beroep doen op onze dienstverlening? Dan geven wij u in principe de keuze uit vier standaardpakketten. Zo weet u vooraf precies wat u van ons kunt verwachten. Iedere winter richten we ons extra op het jaarlijks onderhoud van uw fiets, we bieden dan een ‘APK voor uw fiets’. Nadien is de fiets weer 100 procent in orde en kunt u er in het nieuwe seizoen voor langere tijd tegenaan.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  13:00 - 20:00 uur
Dinsdag:  09:00 - 20:00 uur
Woensdag:  09:00 - 20:00 uur
Donderdag:  09:00 - 20:00 uur
Vrijdag:  09:00 - 20:00 uur
Zaterdag:  09:00 - 17:00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens