Continental Brand Store

TRIA Fietsen is niet zomaar dealer van Continental, wij zijn Continental Brand Store. Dat wil zeggen we hebben beschikking tot alle soorten en maten Continental banden voor de fiets en bieden eveneens unieke Continental accessoires. Wil jij jou fietsmaten verbluffen tijdens een afsluitende Barbecue, doe dit dan met authentiek lederen werkschort aan.

CONTINENTAL

Rijd met vertrouwen tijdens iedere rit, op iedere ondergrond en in welke omstandigheden dan ook. Met de topkwaliteit banden van Continental hebben we voor elke rit de perfecte band met de hoogste kwaliteit mogelijk. Continental is het meest bekend van de autobanden, wist je dat één op de drie nieuwe auto’s in Europ op Continental banden afgeleverd word? De verregaande techniek en kwaliteit van rubber word door vertaald naar de fietsbanden en zo resulteert dit in hoogwaardige kwaliteit banden. De meest bekende raceband is sinds jaar en dag de GrandPrix welke sinds de 5000 series Tubeless beschikbaar is en als eerste band op de fietsmarkt zijn profiel kreeg doormiddel van laserbewerking. Optimale grip, optimale comfort, optimale lekbestendigheid en een superieure levensduur.


TerugDeel het met uw vrienden!


LET OP COVID19 wijzigingen

GEOPEND voor fiets onderhoud en reparatie (zonder afspraak)

GEOPEND voor verkoop fietsen, onderdelen en accessoires (op afspraak)

GEOPEND voor DPD paketten (ophalen en inleveren, zonder afspraak)

volg ons DEURBELEID aan de voordeur leesbaar

 

  • Maak vooraf online of telefonisch een afspraak om de winkel te bezoeken. Geef bij uw afspraak aan hoe lang u verwacht te willen winkelen (minimaal 10 minuten)
  • Belangrijk bij het maken van de afspraak; er moet minimaal een dagdeel (4 uur) tussen de gemaakte afspraak en het winkelen zelf zitten. De klant die om 9:00 uur belt kan dus om 13:00 uur terecht. De klant die net voor sluitingstijd belt, kan de volgende ochtend gelijk terecht.
  • Tijdens de afspraak wordt 1,5 meter afstand gehouden en een mondkapje gedragen.
  • Het verzoek blijft indien mogelijk contactloos te betalen.


Openingstijden

Maandag:  13:00 - 20:00 uur
Dinsdag:  09:00 - 20:00 uur
Woensdag:  09:00 - 20:00 uur
Donderdag:  09:00 - 20:00 uur
Vrijdag:  09:00 - 20:00 uur
Zaterdag:  09:00 - 17:00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens