Continental Brand Store

TRIA Fietsen is niet zomaar dealer van Continental, wij zijn Continental Brand Store. Dat wil zeggen we hebben beschikking tot alle soorten en maten Continental banden voor de fiets en bieden eveneens unieke Continental accessoires. Wil jij jou fietsmaten verbluffen tijdens een afsluitende Barbecue, doe dit dan met authentiek lederen werkschort aan.

CONTINENTAL

Rijd met vertrouwen tijdens iedere rit, op iedere ondergrond en in welke omstandigheden dan ook. Met de topkwaliteit banden van Continental hebben we voor elke rit de perfecte band met de hoogste kwaliteit mogelijk. Continental is het meest bekend van de autobanden, wist je dat één op de drie nieuwe auto’s in Europ op Continental banden afgeleverd word? De verregaande techniek en kwaliteit van rubber word door vertaald naar de fietsbanden en zo resulteert dit in hoogwaardige kwaliteit banden. De meest bekende raceband is sinds jaar en dag de GrandPrix welke sinds de 5000 series Tubeless beschikbaar is en als eerste band op de fietsmarkt zijn profiel kreeg doormiddel van laserbewerking. Optimale grip, optimale comfort, optimale lekbestendigheid en een superieure levensduur.


TerugDeel het met uw vrienden!


COVID-19 / Corona advies

In onze winkels volgen we de adviezen van het RIVM. We besteden extra aandacht aan de hygiëne. Daarbij vragen we jou als klant om 1,5 meter afstand te houden, zowel bij het in de rij staan of tijdens het rondkijken in onze winkel. Het gebruik van een mondkapje is een advies, geen verplichting. We mogen elkaar hier om vragen.

Wat is het beste moment om de winkel te bezoeken?

Op de door de weekse dagen is het in de ochtenden rustiger dan de middagen en of avonden. We hanteren maximaal 8 personen in de winkel. Telt u met ons mee?

Waar moet ik als klant rekening mee houden?

  • Ben je verkouden, ziek of heb je koorts? Blijf thuis als je klachten hebt.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Desinfecteer je handen indien gewenst en mogelijk bij onze balie
  • Bezoek onze winkel op een rustig moment wanneer u het te druk ervaart
  • Volg de instructies van ons personeel op.
  • Bezoek zoveel mogelijk alleen of met z’n tweeën onze winkel.

Openingstijden

Maandag:  13:00 - 20:00 uur
Dinsdag:  09:00 - 20:00 uur
Woensdag:  09:00 - 20:00 uur
Donderdag:  09:00 - 20:00 uur
Vrijdag:  09:00 - 20:00 uur
Zaterdag:  09:00 - 17:00 uur
Zondag:  Gesloten

Afwijkende dagen
25 december 2020 (kerstmis):   Gesloten


Contactgegevens