Continental Brand Store

TRIA Fietsen is niet zomaar dealer van Continental, wij zijn Continental Brand Store. Dat wil zeggen we hebben beschikking tot alle soorten en maten Continental banden voor de fiets en bieden eveneens unieke Continental accessoires. Wil jij jou fietsmaten verbluffen tijdens een afsluitende Barbecue, doe dit dan met authentiek lederen werkschort aan.

CONTINENTAL

Rijd met vertrouwen tijdens iedere rit, op iedere ondergrond en in welke omstandigheden dan ook. Met de topkwaliteit banden van Continental hebben we voor elke rit de perfecte band met de hoogste kwaliteit mogelijk. Continental is het meest bekend van de autobanden, wist je dat één op de drie nieuwe auto’s in Europ op Continental banden afgeleverd word? De verregaande techniek en kwaliteit van rubber word door vertaald naar de fietsbanden en zo resulteert dit in hoogwaardige kwaliteit banden. De meest bekende raceband is sinds jaar en dag de GrandPrix welke sinds de 5000 series Tubeless beschikbaar is en als eerste band op de fietsmarkt zijn profiel kreeg doormiddel van laserbewerking. Optimale grip, optimale comfort, optimale lekbestendigheid en een superieure levensduur.


TerugDeel het met uw vrienden!


Open ondanks Corona virus.

TRIA Fietsen open ondanks Corona virus.
We vragen u om uw medewerking bij de volgende punten:

  • De toegangsdeur in Lieshout is automatisch
    De toegangsdeur in Brandevoort zal zoveel mogelijk open zijn 
  • Wij hebben het hygiëne niveau verhoogt in onze winkel 
  • Wij zullen uw fiets extra reinigen voor en na de reparatie of proefrit
  • Wij hebben de mogelijkheid te betalen via betaallinks en of pin en vragen u hiervan gebruik te maken
  • Wanneer u moet wachten op een van onze medewerkers, wilt u dan de regels van het RIVM navolgen en 1,5 mtr afstand bewaren


Openingstijden

Maandag:  13:00 - 20:00 uur
Dinsdag:  09:00 - 20:00 uur
Woensdag:  09:00 - 20:00 uur
Donderdag:  09:00 - 20:00 uur
Vrijdag:  09:00 - 20:00 uur
Zaterdag:  09:00 - 17:00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens