Service Center Brandevoort (Helmond)

TRIA Fietsen Brandevoort is onderdeel van het TRIA Fietsen Lieshout waar wij niet zonder moeite een van de weinige geselecteerde schilddragers van Shimano zijn.

Tegenwoordig zijn we in Brandevoort een volwaardige winkel.
U kunt hier terecht voor uw onderhoud zoals u gewend bent, maar ook voor een nieuwe fiets. Zo verkopen we Volare kinderfietsen, onderdelen voor de micro step en hebben we een fijne collectie van Giant en Liv binnenstaan. Daarnaast is er een shop in shop met mooie vintage racefietsen en bijbehorende spullen. 
Kom gerust een keer binnen!

               

                                                                     

Wij combineren de best mogelijke service voor fietsen met de allerlaatste technologieën. Doorlopend worden onze technici getraind bij verschillende trainingscenters waaronder Shimano Benelux. Onze technici werken op de verschillende locatie’s en werken nauw samen, uw fiets word misschien zelfs wel in de hoofdvestiging onderhouden.

Elke fietsenmaker van een Shimano-gecertificeerd Service Center geeft echt om fietsen. Heel veel. Daarom worden de laatste technologieën en waar mogelijk originele Shimano-onderdelen gebruikt. Om ervoor te zorgen dat we blijven voldoen aan de hoge standaard, als gewend zorgen we dat onze klanten de best mogelijke service krijgen Daarnaast dragen we bij aan marktonderzoeken over onder andere service, klantervaring en beschikbaarheid. In 2018 was Shimano Japan zelfs op bezoek bij ons in Lieshout.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:  10:00 - 18:00 uur
Woensdag:  10:00 - 18:00 uur
Donderdag:  10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:  10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:  10:00 - 17:00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens