Bedrijfsprofiel

Wist u dat.. TRIA Fietsen opgericht is in 2010, verbouwde in 2012, Starter van het jaar is geworden in 2013, de winkel fors uitbreidde in 2014, het magazijn uitbouwde in 2015 en haar openingstijden flink verruimd heeft?


TRIA Fietsen is in 2010 opgericht door Koen Schrama, op 4 januari 2011 opende hij de deuren van zijn zaak aan de Papenhoef 21 te Lieshout.

In een gedeelte van het pand werd gestart met de verkoop en reparatie van fietsen en de daarbij behorende accessoires. In 2012 werd de winkel uitgebreid met extra meters voor het aanbod gebruikte fietsen. In 2013 zette de groei zich voort met een sportieve corner van Giant voor sportieve fietser op de mountainbike of racefiets en werd het aanbod accessoires hier op uitgebreid. De jaren hierna is het aanbod uitgebreid en hebben wij het predicaat "premium dealer" ontvangen van Gazelle. Dat wil zeggen dat je als klant de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel kan verwachten. Wij als zelfstandige fietsenwinkel zijn een ware Gazelle ambassadeur en bieden je exclusieve modellen. Het Ultimate assortiment, de exclusieve Grenoble lijn, Limited Editions en het complete assortiment.


We staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan bij ons centraal. Wist je dat we elke werkdag tot 20.00 uur geopend zijn?